Wat doet WillemXL?

WillemXL is een online discounter en is gespecialiseerd in het verkopen van A-merk producten (Phillips, Bosch, Gardena, etc.) voor groothandelsprijzen. Ons streven is om vrijwel met al onze producten de goedkoopste te zijn. WillemXL verkoopt op dit moment 90% van zijn producten via Bol.com. Vanwege het succes van WillemXL hebben wij werkkapitaal nodig ter uitbreiding van ons assortiment en om nog lagere inkoopprijzen te realiseren. De omzet die via Bol.com gedurende een maand is gegenereerd, wordt pas het begin van de daarop volgende maand ontvangen door WillemXL. Hierdoor ontstaat er op een gegeven moment een financieringsgat, juist op het moment dat de verkopen groeien en er opnieuw moet worden ingekocht. Met uw geld (en dat van andere mede-investeerders) kunnen wij dit probleem oplossen en profiteert u van een mooi rendement. 

 

Team WillemXL

Het team van WillemXL bestaat uit leden met veel ervaring en expertise op het gebied van E-commerce. Op de eerste plaats zijn er de (allround) professionals die zich bezighouden met de coördinatie van de verschillende experts op het gebied van opslag, logistiek en het afhandelen van bestellingen. Dit zijn de zogenaamde alleskunners of generalisten. Daarnaast zijn er de professionals die zich hebben gespecialiseerd op één vlak, namelijk inkoop. Dit zijn de experts in hun vak met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van inkoopmanagment.

WillemXL heeft niet alle experts in huis maar werkt met de beste in de branche samen zoals Active Ants en Shipsmart voor de fulfilment, en Red je Pakketje en DHL om de pakketjes op tijd en veilig bij de klant te krijgen. Daarnaast geeft Willemxl jong talent een kans met name op IT gebied. WillemXl laat studenten onder andere een app ontwikkelen waarover in de toekomst meer. Hiervoor staat willemxl geregistreerd als erkend leerbedrijf! De administratie wordt uitbesteed aan Admindo. De inkoop van de A producten blijven in company en voor de marketing wordt samengewerkt met het gerenommeerde bedrijf Bereik. Daarnaast heeft WillemXL een top adwords specialist in loondienst en een gecertificeerde Facebook campagne manager.

Scroll to Top

Informatie aanvragen?

Vraag vrijblijvend informatie aan, uw gegevens worden verwerkt volgens AVG richtlijnen.